-44%

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

GRATIS VED KØB:

28 DAGES TRÆNINGSPROGRAM

 • E-BOG MED GUIDE TIL VÆGTTAB

 • E-BOG MED LOW CARB KOSTPLAN

 • ONLINE VIDEO TRÆNING

Vægttab for den æbleformede krop i overgangsalderen

MenoPause Slimming Support 2x

60 dages forbrug

Prøver du at slippe af med stædigt mavefedt, men kommer ingen vegne? Når hormonerne går amok før og under overgangsalderen, er mavefedtet tilsyneladende ligeglad med, hvor godt du spiser, eller hvor meget du motionerer.

Tilpas din tilgang med en banebrydende løsning til vægttab, der tager hensyn til din specifikke hormonprofil og kropsform! Forbrænd mavefedt og form din æbleformede krop ved at afbalancere østrogenniveauet og afhjælpe symptomer på overgangsalderen.

 • Designet til at bekæmpe mavefedt
 • Fremmer langsigtet og varigt fedttab
 • Hjælper dig med at holde vægten
 • Giver lindring i præmenopause og overgangsalderen
 • Øger fordøjelsen
 • Velegnet til veganere
 • Over 15 års ekspertise inden for udvikling og fremstilling af kosttilskud

SlimJOY har over 1,3 millioner tilfredse kunder i hele Europa.

Contents: 1x MenoPause Slimming Support 2x 60 capsules/60 dage

Nok til 60 dage

9,47 kr / Kapsel

-44% rabat
Tilbudspris 318,00 kr Normal pris 568,00 kr

Vælg pakke

Vælg et engangskøb eller abonner

Tip: Få yderligere 20% med abonnement

Engangskøb
(60 dages brug)
44% rabat
568,00 kr
318,00 kr
Abonner & spar endnu mere
(Modtag 60-dages levering hver måned.)
55% Rabat + Gratis levering
 
568,00 kr
254,40 kr
Loading...
På lager
SKU
906062

Kan hormoner påvirke vægten? Ja, du læste rigtigt.


Og de kan gøre vægttab til en umulig drøm!

Har du styr på dine symptomer i overgangsalderen?

Eller har de overtaget dit liv?

Hormoner er kemiske budbringere, der frigives af endokrine kirtler og fungerer som et kommunikationsnetværk i hele kroppen.

En af disse budbringere er østrogen - også kendt som det kvindelige kønshormon - som hovedsageligt produceres i æggestokkene. Det styrer reproduktiv sundhed, stofskifte, homøostase og humør.

Med alderen falder hormonniveauet - især østrogenniveauet - og det kan ske allerede i overgangsfasen før overgangsalderen.

Når dette sker, begynder fedt at ophobe sig omkring taljen, hvilket resulterer i stædigt mavefedt og en æbleformet krop.

Fortæl os din kropsform, så fortæller vi dig, hvad du skal tage fat på

(Præ)overgangsalder og vægttab, hvilken kombination!     

Så mange som 85 % af kvinderne oplever en række symptomer, når hormonniveauet ændrer sig - primært når æggestokkene begynder at producere mindre østrogen**. Dette er overgangsfasen før overgangsalderen - den såkaldte præmenopause eller perimenopause - og kan vare i op til 10 år!

Selv om det er helt normalt, at østrogenniveauet falder med alderen, er symptomerne alt andet end behagelige - stofskiftet bliver langsommere, og appetitten bliver større end livet.

Og værst af alt? Det ekstra fedt ophobes omkring taljen, hvilket fører til en slap mave og den æbleformede krop, som er så typisk for overgangsalderen.

Det betyder, at du ikke vil kunne få den flade mave, du drømmer om, før du får styr på dine (præ)menopausale symptomer.

Ting, du skal vide om (præ)menopausale symptomer  

Du kan opleve tegn på (præ)overgangsalder i årene før din sidste menstruation og i årene efter! Hedeture, søvnproblemer, nattesved og humørsvingninger er blot nogle af symptomerne. Kæmper du med nogle af følgende problemer? 

 • Svært ved at tabe fedt omkring taljen

 • Et såkaldt æbleformet legeme

Hvis det er tilfældet, kan det skyldes, at din østrogenproduktion er faldende. Dine forsøg på at slippe af med mavefedtet er hæmmet af et langsommere stofskifte, og du har kun ét spørgsmål i hovedet - hvordan kommer du ud af den onde cirkel?

"Hvorfor falder mine hormonniveauer?" 

Det er ikke din skyld!

Det er ikke kun på grund af aldring og usunde vaner, det er på grund af den verden, vi lever i!

 • Forarbejdede fødevarer

 • Pesticider og tilsætningsstoffer

 • Luftforurening

 • Kemikalier i kosmetik og vaske- og rengøringsmidler

Og vi vil vædde med, at du ikke vidste, at vi alle spiser op til 5 g mikroplast om ugen, selv om vi har sunde spisevaner!** Det lyder ikke kun slemt, men det forstyrrer også alvorligt vores helbred og dermed vores hormonniveau.

Og vores livsstil hjælper ikke på det, da vi ofte lider af mangel på motion (hvordan kan man have tid?) og søvn af høj kvalitet. Det høje tempo i vores hverdag betyder, at vores krop er under konstant stress

Lindre (præ)overgangsalderens symptomer og slanke din æbleformede krop

Med kraften fra nøje udvalgte ingredienser

MenoPause Slimming Support giver lindring, når kroppens østrogenniveau falder ved hjælp af humle- og rødkløverekstrakter. Begge disse planter er rige på phytoøstrogener - plantestoffer, der ligner østrogener.

Ud over at reducere præmenopausale og menopausale symptomer med 2*x, hjælper det også med at: 

 • Fremme vægttab for alle med en æbleformet krop

 • Fremme vægtkontrol

 • Forbedre fordøjelsen

 • Forbedre søvn

Ved at reducere hedeture og nattesved** forbedrer den også søvnen - vidste du, at en ekstra times kvalitetssøvn er forbundet med at spise 270 kalorier mindre om dagen**?

Lempelse af symptomerne hjælper dig med at få en mere behagelig (præ)overgangsalder og fremmer fordøjelsen - hvilket gør det lettere at slippe af med fedt omkring taljen og holde vægten nede.

Med MenoPause Slankestøtte ønsker vi at hjælpe dig med at tage kontrol over din krop, så du kan nyde livet og slippe af med mavefedtet hurtigere!

*Ansvarsfraskrivelse: Virkningerne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

Beskyt dit helbred i (præ-)overgangsalderen

En naturbaseret løsning på:

Slip af med mavefedt lettere

Hold vægten væk 

Forbedre fordøjelsen 

Lindre (præ)menopausale symptomer

Sove bedre 

Din plan for at få din drømmekrop

Du kan ikke undgå alle de potentielt skadelige kemikalier, der kan få dine æggestokke til at producere mindre østrogen, men du kan bekæmpe vægttab i 2 nemme trin.

 • Foretag nogle livsstilsændringer: sund kost og motion, nok søvn, økologisk mad, naturlig kosmetik og naturlige rengøringsmidler kan gøre underværker for din hormonbalance.

 • Støt din krop med kosttilskud af høj kvalitet: MenoPause Slimming Support hjælper med at holde din krop i balance og lindre (præ)menopausale symptomer.

Opgiv ikke dine mål om vægttab - ved at beskytte dit helbred vil du begynde at forbrænde mavefedt på ingen tid!

Bekæmpelse af overgangsalder-relateret fedttab med hjælp fra naturen

En unik kombination af førsteklasses ingredienser

HYPPIGE SPØRGSMÅL OG SVAR

Hvad er Sensilab?

Vi er en virksomhed, der tilbyder førsteklasses og dokumenteret effektive produkter til de bedst mulige resultater. Vi tror på sundheds- og vægttabsløsninger, der har rod i naturen og er understøttet af den nyeste videnskabelige forskning.

Vores mål er at udvikle produkter, der passer til dine specifikke behov og mål, uanset om det drejer sig om at tabe sig, holde vægten, afgifte kroppen, undertrykke appetitten, få bedre resultater af træning eller forme kroppen - vi er her for dig hele vejen igennem. Vi har allerede hjulpet over 1 million tilfredse kunder!

Vi er en del af Sensilab-koncernen, som har over 15 års erfaring med udvikling og fremstilling af kosttilskud. Vores produkter er udviklet og fremstillet i hjertet af Europa i overensstemmelse med den strengeste EU-lovgivning.

Er dine produkter designet til vægttab, selv uden diæter og motion?

Vores produkter forstærker effekten af diæter og træning. Det er forskelligt fra person til person, hvor hurtigt og hvor meget vægt man taber sig, og hvor meget man taber sig. Alder, sundhedstilstand, livsstil, startvægt og vægtmål er blot nogle af de faktorer, der spiller ind. Kosttilskud er ikke en erstatning for en varieret kost og en sund livsstil, som begge er afgørende for et godt helbred.

Hvor længe bør jeg bruge kosttilskud?

For at opnå maksimal effekt anbefaler vi, at du bruger vores kosttilskud i 3 måneder.

Hvis jeg bruger kosttilskud, kan jeg så holde op med at tage min medicin?

Absolut ikke! Kosttilskud kan aldrig erstatte receptpligtig medicin. Hvis du tager medicin, skal du kontakte din læge, før du tager kosttilskud.

I have a medical condition, can I take dietary supplements? 

If you have any medical conditions, please consult your doctor before taking any dietary supplement. 

Hvor sikkert er dine kosttilskud?

Alle vores kosttilskud er fremstillet af ingredienser af høj kvalitet fra pålidelige kilder. Alle ingredienser og produktpartier er testet for at garantere, at de er fri for skadelige tungmetaller og mikroorganismer. Vores produkter indeholder koncentrater af næringsstoffer og andre stoffer med en ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning. Vores kosttilskud er fremstillet i overensstemmelse med GMP- og HACCP-reglerne i moderne produktionsanlæg i EU. Alle kosttilskud er i overensstemmelse med Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet. Kosttilskud skal ikke være et alternativ til en afbalanceret kost, men et supplement til den.

Kan du bruge kosttilskud, hvis du er gravid eller ammer?

Gravide og ammende kvinder bør ikke bruge kosttilskud til vægttab. Kontakt venligst din læge, før du tager nogen form for kosttilskud.

Kan jeg give disse kosttilskud til mit barn?

Alle vores kosttilskud til vægttab er beregnet til voksne. Kontakt din læge, før du giver dit barn nogen form for vægttab supplement.

Aktive ingredienser

MenoPause Slimming Support

Emballage (1 enhed)    60 kapsler
Daglig dosis2 kapsler
Nettovægt (1 enhed)15,9 g 

Ingredienseri 1 kapsel
Ekstrakt af rødkløver200 mg
- Isoflavoner40 mg
- Inulin40 mg
Lifenol® (Honningdug-ekstrakt af humle) 85 mg
- 8-prenylnaringenin0,12-0,21 mg
Ekstrakt af sort peber5 mg
- Piperin4,75 mg

Brug

Den anbefalede daglige indtagelse er 1 kapsel

1 kapsel
1 gang om dagen

INGREDIENSER

(i 1 kapsel): blad- og blomsterekstrakt af rødkløver (Trifolium pratense L.) med i alt 20 % isoflavoner 200 mg (isoflavoner 40 mg),  med 20 % inulin 200 mg (inulin 40 mg), kapselskal (struktur): hydroxipropylmethylcellulose, Lifenol® [hunblomsekstrakt af humle (Humulus lupulus L.)]. ) med 0,15-0,25 % 8-prenylnaringenin] 85 mg (8-prenylnaringenin 0,12-0,21 mg, ACTAMIDE® [frugtekstrakt af sort peber (Piper nigrum L.) med 95 % piperin] 5 mg (piperin 4,75 mg), antiklumpningsmiddel: magnesiumsalt af fedtsyrer. 

ANVENDELSE 

Den anbefalede daglige indtagelse er 1 kapsel med 2 dl vand efter et måltid.

ADVARSEL

Hvis du er følsom eller overfølsom over for nogen af ingredienserne i produktet, eller du tager nogen former for medicin, bør du rådføre dig med lægen før brug. Dette produkt anbefales ikke til gravide eller ammende kvinder.

OPBEVARELSE

Opbevares utilgængeligt for børn! Opbevares på et mørkt og tørt sted ved en temperatur under 25 °C.

**Kilder

Senathirajah, K. and Palanisami, T.  “How Much Microplastics Are We Ingesting?: Estimation of the Mass of Microplastics Ingested.” The University of Newcastle, Australia, 13 June 2019, https://www.newcastle.edu.au/newsroom/featured/plastic-ingestion-by-people-could-be-equating-to-a-credit-card-a-week/how-much-microplastics-are-we-ingesting-estimation-of-the-mass-of-microplastics-ingested.

Heyerick, Arne, et al. “A First Prospective, Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Study on the Use of a Standardized Hop Extract to Alleviate Menopausal Discomforts.” Maturitas, vol. 54, no. 2, 2006, pp. 164–175., https://www.maturitas.org/article/S0378-5122(05)00282-3/fulltext

Fugate Woods, N. and Sullivan Mitchell, E. “Symptoms during the Perimenopause: Prevalence, Severity, Trajectory, and significance in women’s lives.”The American Journal of Medicine, 2005, https://www.amjmed.com/article/S0002-9343(05)00885-5/pdf

Lovejoy, J. C. “The influence of sex hormones on obesity across the female life span.” Journal of women's health vol. 7,10 (1998): 1247-56, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9929857/

Chai, Carmen, et al. “Can Sleeping More Help You Lose Weight?” EverydayHealth.com, 9 Feb. 2022, https://www.everydayhealth.com/weight/sleeping-extra-hour-linked-to-eating-fewer-daily-calories-study-shows/#:~:text=To%20be%20more%20successful%20when,per%20day%20without%20even%20trying.