-33%

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

GRATIS VED KØB:

28 DAGES TRÆNINGSPROGRAM

 • E-BOG MED GUIDE TIL VÆGTTAB

 • E-BOG MED LOW CARB KOSTPLAN

 • ONLINE VIDEO TRÆNING

Supergrønne pulver

Fyldende Klorofyl Super Green

10 Poser | 10 dages forbrug

Den ultimative supergrønne pulver med klorofyl, der har klinisk dokumenteret antioxidant beskyttelse!

Den ultimative superfood drik med en blanding i topkvalitet af 33 ingredienser til en ekstra stærk antioxidantbeskyttelse mod skadelige frie radikaler!

 • Klorofyl og 30 andre superfoods i kun 1 drik

 • Optimeret med C-vitamin og zink

 • Understøtter fedtforbrænding

 • Holder dig energisk og vital

 • Formuleret af ernæringseksperter med kun 10,2 kcal pr. Pose

 • Forfriskende citronsmag

 • Velegnet til veganere

10 poser i 10 dage

Contents: 1x Fyldende Klorofyl Super Green 10 bags/10 dage

Nok til 10 dage

20,50 kr / Pose

-33% rabat
Tilbudspris 137,00 kr Normal pris 205,00 kr

Vælg det ønskede beløb

1x 137,00 kr / stykke
Top valg
2x 130,00 kr / stykke
3x 123,00 kr / stykke

Vælg pakke

Vælg et engangskøb eller abonner

Tip: Få yderligere 20% med abonnement

Engangskøb
(10 dages brug)
33% rabat
205,00 kr
137,00 kr
Abonner & spar endnu mere
(Modtag 10-dages levering hver måned.)
47% Rabat + Gratis levering
 
205,00 kr
109,60 kr
Loading...
På lager
SKU
101259

Få din daglige dosis af vitaminer og mineraler med kun 1 Super Green drik! 

For mere energi, vitalitet og generelt velvære!

Flydende klorofyl Drik blev designet til

at øge energi og vitalitet.

bekæmpe skadelige frie radikaler

at understøtte stofskiftet

øge fedtforbrændingen

forbedre blodcirkulationen

at styrke immunsystemet

at støtte og beskytte leveren

 31 grunde til at drikkeFlydende klorofyl Drik hver dag!

Svarer til 5 portioner frugt og grønt i 1 pose

I en ideel verden ville vi spise mindst 5 portioner grøntsager og frugter hver dag. Men i den virkelige verden, især i EU, indtager 86% af mennesker ikke de anbefalede mængder, og mange af dem spiser ikke engang frugt og grønt hver dag!

Ikke tid nok, til at spise frugt og grøntsager

Super Green pulver er en nem måde at indtage mere frugt og grønt, uanset om du rejser meget, ikke har adgang til frisk frugt og grøntsager eller bare har brug for et ekstra boost af værdifulde næringsstoffer.

Den indeholder klorofyl, mælketistel,spectra™ (en blanding af 29 superfoods), beriget med zink og vitamin C - i alt 31 kraftfulde superaktive ingredienser!

Hvad er frie radikaler, og hvorfor er de skadelige?

Enkelt sagt er frie radikaler ustabile atomer, der kan skade kroppens celler ved at nedbryde dem og blandt andet fremme cellealdring. Mens de er naturligt fremstillet i kroppen, kan nogle faktorer fremskynde deres dannelse, herunder rygning, alkohol, stegt mad, stress, soleksponering osv.

Bekæmp oxidativ stress!

Det er her, antioxidanter kommer ind! Disse er kemikalier, der reducerer virkningerne af frie radikaler ved at neutralisere dem. De findes normalt i frugter og grøntsager, og vi tog det bedste af dem som grundlag for flydende klorofyl drik og forstærkede den med superkraftige antioxidanter!

Flydende klorofyl Drik gør det let at indtage mere grønt!

Bare en lækker drik med citronsmag om dagen!

Dette supergrønne pulver med klorofyl er en fantastisk superfood-drik til folk, der ikke kan lide eller ikke spiser nok mørke bladgrøntsager. På trods af farve indeholder vores blanding en afbalanceret blanding af superfoods af alle farver!

HOVEDINGREDIENS = FLYDENDE KLOROFYL ™

Den patenterede aktive ingrediens Spectra™ giver en fantastisk blanding af 29 forskellige frugter, grøntsager og urter med forskellige antioxidantegenskaber.

Men det er den flydende klorofyl, der er den sande stjerne i denne drik! Klorofyl gør meget mere end blot at gøre grønne planter grønne.

I vores kroppe går klorofyl sammen med jern, og sammen er de involveret i produktionen af hæmoglobin - et vigtigt protein, der transporterer ilt til alle vores organer.

ØJEBLIKKELIG BESKYTTELSE

Sammenlignet med andre lignende drikkevarer på markedet har Fyldende klorofyl drik ekstremt kraftfulde antioxidanteffekter og giver øjeblikkelig beskyttelse af frie radikaler, der varer i op til 3 timer!

Det er også den første antioxidantblanding, der er klinisk testet og bevist at være beskyttende hos mennesker. Virkningen på forskellige typer frie radikaler og forbedring af blodcirkulationen er videnskabeligt bevist.

Spectra™ har en værdi på 4.000 ORAC enheder (Oxygen Radical Absorbance Capacity), dvs. den mængde, som vores krop effektivt kan bruge på en dag, svarer til (eller lidt over) 5 portioner frugt og grønt.

Kraftig formel med mange fordele

Klorofyl, marietidsel, superfoods, C-vitamin og zink

Antioxidantvirkninger - Ingredienser som marietidsel, vitamin C, zink, og de 29 superfoods i Spectra™ bekæmper skader på frie radikaler og beskytter dine celler mod oxidativ stress på daglig basis.

Understøttelse af immunsystemet - vitamin C, zink, og marietidsel styrker kroppens naturlige forsvar og understøtter immunsystemet når som helst på året.

Bedre metabolisme - Mange af Spectra™ superfoods hjælper dit stofskifte og fedtoxidation.

Fedtforbrænding - En af superfoods i Spectra™ er ekstrakt af grønt te. Grønt te er en af ​​de mest populære fedtforbrændere på markedet, der stimulerer termogenese (forbrænding af fedt til varme) og øger dit stofskifte.

Vitalitet og energi - Antioxidanter forbedrer din generelle vitalitet; vitamin C understøtter kollagenproduktion i huden (med en anti-aging effekt) og reducerer træthed og udmattelse. Superfoods som grønt te og grøn kaffe ekstrakt giver dig et ekstra boost af energi.

Sådan tilberedes Flydende klorofyl Drik

En lækker superfood drik har kun 10,2 kcal og kan tilberedes på mindre end et minut!

Den anbefalede daglige indtagelse er 1 pose Flydende klorofyl.

Trin 1: Åbn 1 pose Fyldende Klorofyl drik og opløs indholdet i 250 ml vand.

Trin 2: Rør det grønne pulver grundigt for at bryde eventuelle klumper op, eller brug en shaker, hvilket skaber en glat, velsmagende grøn drik.

Trin 3: Nyd din grønne mix efter et måltid, helst om morgenen for at få et godt boost af energi.

Videnskaben bag det supergrønne pulver

Spectra™, en af hovedingrediensen i Fyldende Klorofyl drik, er den eneste antioxidantblanding på markedet, der er baseret på kliniske tests.

Klinisk forskning har vist, at Spectra™:

 • reducerer frie radikaler i op til 3 timer* umiddelbart efter indtagelse ,

 • Bevist at give beskyttelse mod 5 hovedtyper af frie radikaler: peroxyl, superoxidanion, hydroxyl, singlet oxygen og peroxynitrit.

 • Nitrogenoxidniveauer stiger op til 64%*. Dette udvider blodkarrene for at øge blodgennemstrømningen til muskler og organer, hvilket er afgørende for optimal nærings- og iltlevering til alle celler i kroppen.

Ingredienser af topkvalitet for maksimal effekt

Aktive Ingredienser

Flydende klorofyl
Emballage (1 enhed)10 Poser
Daglige dosis1 Pose
Nettovægt (1 enhed)40,5 g

Ingredienserpr. pose%NRV*
Marietidsel ekstrakt500 mg**
Naturligt klorofyl400 mg**
-Klorofyllin8-9,6 mg**
Vitamin C120 mg150
Spectra™100 mg**
Zink10 mg100

*NRV = næringsstofreferenceværdier ** = referenceværdier for næringsstoffer er ikke etableret

Brug

Den anbefalede daglige indtagelse er 1 pose.

1 pose

En gang om dagen

INGREDIENSER

(pr. pose): Bærer: akaciegummi, pulver fremstillet af citronsaftkoncentrat, naturlig citronsmag, tørret frugtekstrakt med marietidsel med 2% silymarin 500 mg, naturligt klorofyl 400 mg (chlorophyllin 8-9,6 mg), calcium L -ascorbat (vitamin C 120 mg - 150% NRV*), Spectra™ [blanding af grøn kaffekirsebær ekstrakt, broccolispirekoncentrat, grønt teblad ekstrakt, løgekstrakt, ekstrakt fra æbleskræl, acerola ekstrakt, camu camu koncentrat, quercetin, tomatkoncentrat, broccolikoncentrat, acaikoncentrat, gurkemejerodkoncentrat, hvidløgskoncentrat, basilikumkoncentrat, oreganokoncentrat, kanelbarkkoncentrat, hyldebærtkoncentrat, gulerodskoncentrat, mangostankoncentrat, solbærkoncentrat, sød kirsebærekstrakt, blåbærkoncentrat, Brombærkoncentrat, aroniakoncentrat, hindbærkoncentrat, spinatkoncentrat, grønkålskoncentrat, blåbærekstrakt og rosenkålskoncentrat med en samlet ORAC værdi på 4.000 μmol TE] 100 mg. Surhedsregulator: citronsyre, zinkgluconat (zink 10 mg - 100% NRV fiber*). Sødemiddel: risfiber*). *NRV = næringsstofreferenceværdi

ANVENDELSE

Den anbefalede daglige indtagelse er 1 pose. Pulveret opløses i 250 ml vand og blandes godt. Bland pulveret, indtil klumperne er opløst.

VIGTIGT

Den daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil.

På grund af naturlige variationer i egenskaberne af aktive ingredienser kan produktets farve, smag og lugt variere lidt fra batch til batch. Disse variationer påvirker ikke produktets overordnede kvalitet og effektivitet.

ADVARSEL

Hvis du er følsom eller overfølsom over for nogen af ingredienserne i produktet, eller du tager nogen former for medicin, bør du rådføre dig med lægen før brug. Dette produkt anbefales ikke til gravide eller ammende kvinder.

OPBEVARELSE

Opbevares utilgængeligt for børn! Opbevares på et mørkt og tørt sted ved en temperatur under 25 °C.

**Kilder:

Chandrasekhar, K., et al. “A Prospective, Randomized Double-Blind, Placebo-Controlled Study of Safety and Efficacy of a High-Concentration FULL-SPECTRUM Extract Of Ashwagandha Root in Reducing Stress and Anxiety in Adults.” Indian Journal of Psychological Medicine, vol. 34, no. 3, 2012, pp. 255–262., doi:10.4103/0253-7176.106022.

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/fsn3.178