Blommekost: en hurtig diæt, der kan redde din ferie!

Ønsker du at tabe dig noget, før sommerferien begynder, men du mangler den nødvendige tid eller motivation? Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan blive klar til bikinisæsonen!

image

Vi har oprettet en hurtig og ubesværet diæt, der hjælper dig med at tabe dig på få dage.

Blommerens kraft

Blommekost er en hurtig diæt, der skal vare i maksimum fem dage.

Med streng overholdelse af denne diæt kan du opnå maksimale resultater. Da dette er en kortvarig diæt, som ikke bør gentages for ofte, skal du vælge et passende tidspunkt for at følge den.

Under denne diæt skal du sørge for at spise hver tredje time og øge din fysiske aktivitet.

Eksempel på ernæringsplanen

Morgenmad: 100 g fedtfattig hytteost, 6 blommer

Morgen snack: 1 æble

Frokost: 1 kogt æg, 150 g kylling eller fisk, 1 skive fuldkornsbrød, salat eller andre grøntsager (ubegrænset)

Eftermiddags snack: 2 blommer

Aftensmad: Græsk yoghurt

Husk at drikke nok vand i løbet af dagen.

Vidste du, at blommer er rige på mineraler og vitaminer? De indeholder flere antioxidanter end nogen anden frugt og grøntsag. Blommer er også meget fiberrige, hvilket bidrager til tarmsundheden.

Blommer har 240 kalorier og 7g fiber pr. 100g.

Blommer er rige på vitamin K, magnesium og kalium, beskytter sundheden for knogler og tænder og bekæmper bakterielle infektioner.

Hvorfor er blommekost så effektiv?

Blommer regulerer fordøjelsen på grund af deres høje fiberindhold. 3 til 4 blommer om morgenen fremskynder fordøjelsen og stofskiftet.

Understøt din kost med WaterOut EXTREME. Denne velsmagende drink hjælper dig med at reducere overskydende væske og fjerne toksiner fra din krop. Dette vil gøre det lettere at tabe sig!

WaterOut har vist sig at reducere vandretention og oppustethed med op til 27%* og forberede kroppen på et sundt vægttab.

* [Resultaterne kan variere fra person til person. En afbalanceret kost og en sund livsstil er vigtig for at kunne tabe sig med succes.]

Produkter til dig

Artikler der også kunne være interessante for dig