image

Ioana: "Jeg tabte mig mere på en måned end i de foregående 6 års slankekure og træning kombineret!"

Mit navn er Ioana. Jeg har et stillesiddende job, og i min fritid er jeg en rejseblogger! Selv før pandemien kæmpede jeg konstant med slankekure og vægttab. Jeg arbejder længe og har svært ved at holde mig til en normal spiseplan.

Læs mere
image

Frustrationerne: Disse hormoner forhindre vægttab

Har du spist en sund kost og sikre tilstrækkelig motion, men stadig ikke kan tabe dig? Hvis du ikke kan få succes med vægttab, kan hormoner være årsagen. Dette skyldes, at østrogen og skjoldbruskkirtelhormoner påvirker vægttab.

Læs mere
image

Aideen: "Jeg føler mig sund og glad for at være tilbage til en størrelse, som jeg har det godt med."

Den 24-årige Aideen tog en masse kilo på, da hun blev gravid. Takket være to smukke børn og betydelige forbedringer af hendes kropsform er føler Aideen sig endelig mere behagelig i sin egen krop og motiveret til at holde kursen.

Læs mere
image

7 tips til det perfekte julebord

Julen er lige om hjørnet, og selvom i år muligvis ikke lover den sædvanlige glæde og spænding, er der ingen grund til ikke at være uden julens magi.

Læs mere
image

Kost og opskrifter, der hjælper med at balancere hormoner i overgangsalderen

Understøt overgangsalderens sundhed ved at vælge en afbalanceret kost, der lindrer symptomerne, regulerer hormonerne og reducerer risikoen ved at træffe kloge valg af næringsrige fødevarer.

Læs mere
image

Sådan forbereder du din lever!

Leveren kan forberedes på masser af mad, alkohol og den konstante stress, så den effektivt fjerner giftstoffer fra sig selv og styrkes yderligere.

Læs mere